Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer te Antwerpen

Bezoek op donderdag 4 september om 16:00 uur ons Seminarie "Risico's verminderen en rendement realiseren? Hoe kunt u uw leegstaand vastgoed beheren en tegelijk economische opportuniteiten creëren?"

Facility managers en gebouwbeheerders hebben een breed takenpakket. Schoonmaak, brandveiligheid, akoestiek, interieurbouw, beveiliging… een kleine greep uit de vele verantwoordelijkheden die ze dragen. Een brede en diepgaande kennis van diverse onderwerpen voor facility managers en gebouwbeheerders is dus van het grootste belang. Daar twijfelt geen niemand in de sector aan. Met één bezoek aan vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 3, 4 en 5 september 2014 in Antwerp Expo bent u ineens weer van alle laatste ontwikkelingen op de hoogte.

Op donderdag 4 september om 16:00 uur zal onze CEO, de heer Joost van Gestel, u tijdens ons Seminarie "Risico's verminderen en rendement realiseren? Hoe kunt u uw leegstaand vastgoed beheren en tegelijk economische opportuniteiten creëren?" bijpraten over innovatieve oplossingen en de nieuwste ontwikkelingen in leegstandbeheer.

Meld u hier onder aan voor een gratis entreebewijs voor de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Antwerpen. Dit entreebewijs is geldig gedurende de drie dagen van de beurs: 3, 4 en 5 september.

DesignSwirl Studio