Salesmanager Security

Als Salesmanager Security in Hoboken is het je verantwoordelijkheid om de security services van Camelot op de kaart te zetten. Lees meer.

Sales manager Security 

Hoboken (Antwerpen) 

Wij zijn Camelot Europe. We hebben een klus te doen. Kom jij met ons bouwen?

Het gaat geweldig goed met Camelot. We ondernemen en ontwikkelen, doen fantastische dingen en groeien hard! Zo is inmiddels onze vastgoedportefeuille groter dan de leegstandsbeheerportefeuille. Dat betekent ook een groeiende behoefte aan verdere professionalisering van dit organisatie onderdeel. Daar werken we hard aan en daarom zoeken we mensen die dingen gedaan krijgen. Mensen die mee helpen bouwen aan de vastgoedorganisatie die we willen worden. Ben jij onze nieuwe collega, die kan denken én doen en de organisatie samen met ons naar the next level tilt?

Over Camelot

Camelot Europe is dé Europese marktleider op het gebied van (leegstaand) vastgoedbeheer en vastgoedontwikkeling. We opereren vanuit kantoren in 8 landen in Europa. We breiden niet alleen geografisch uit, ook onze dienstverlening ontwikkelt zich steeds verder. Op dit moment hanteren wij 4 business units: vastgoedbeheer, beveiliging, vastgoedontwikkeling en onderhoud.

Onderdeel van Camelot Europe is Camelot Real Estate: Nederlands marktleider op het gebied van micro-living (studenten en starter woningen) voor zowel nieuwbouw als voor transformaties. Wij ontwikkelen gedifferentieerde projecten op stedelijke locaties, met een sterke focus op lage onderhouds-, en beheerkosten, creëren van social communities en duurzaamheid. Dat doen we voor transformaties van bestaande panden en voor de realisatie van nieuwbouw vanaf het eerste concept.

We hebben sinds 2011 ruim 3900 eenheden voor onze eigen portefeuille gerealiseerd. Ook participeren we in diverse ontwikkelingen en tenders. Meer zien en lezen over onze projecten? Kijk op http://nl.cameloteurope.com/ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als Salesmanager Security in Hoboken is het je verantwoordelijkheid om de security services van Camelot op de kaart te zetten. Je bent continu bezig met het aanboren van nieuwe afzetmarkten. Om dit te bewerkstelligen heb je direct contact met bestaande afnemers, zakelijke  relaties zoals vastgoedeigenaren, aannemers en potentiele nieuwe klanten.

Wanneer het gaat om de innovatieve beveiligingssytemen van Camelot, dan snap je waar je het over hebt. Je kunt haarfijn uitleggen waar en waarom de klant de Camelot WatchTower beter zou kunen inzetten dan een cameratoren van een ander merk. Je kunt je overtuigingskracht op een creatieve wijze aanpassen aan je gesprekspartner.

Of het nu gaat om de beveiliging van een bouwplaats of het tegengaan van indringers in een leegstand pand, je ziet overal kansen en weet hierop te anticiperen.

Voor meer informatie over de Camelot WatchTower, klik hier: https://nl.cameloteurope.com/camerabeveiliging-watchtower

Je verantwoordelijkheden:

 • Genereren van leads in de regio Antwerpen, Brussel en Gent
 • Onderhouden en uitbreiden van het klantportfolio
 • Adviseren en ondersteunen van klanten uit de bouwsector en projectontwikkeling
 • Plannen en organiseren van verkoopafspraken
 • Zelfstandig coördineren van het logistieke proces, service en verloop van de projecten
 • Het bewaken, implementeren en uitbreiden van salesactiviteitet, omzet- en winstdoelen
 • Klachtenmanagement
 • Offertes opstellen en klantgegevens bijhouden

De werken omvatten (onder meer en niet volledig):

 • Het verkopen, leveren en servicen van beveiligingsproducten en het uitvoering geven
 • Het realiseren van het jaar-verkoopplan voor Camelot Beveiliging BVBA.
 • Het realiseren van het financiële jaarplan van Camelot Vastgoedbescherming BVBA van partij B door op een verantwoorde en continuïteit gebaseerde wijze zorg te dragen voor alle bedrijfsactiviteiten van deze onderneming. 
 • Zelf actief de verkoop & marketing van de services en het Camelot leegstandsbeheer concept ter hand nemen. 
 • Het realiseren van de commerciële- en operationele leiding van Camelot Beveiliging BVBA inzake Belgisch leegstandbeheer en daaraan gebonden beveiligingsprojecten. 

Je profiel:

 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met Beveiligingstechnologie (inbraak-alarm systemen, brandalarm systemen) geniet de voorkeur​
 • Klantgericht handelen: uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in de Vlaamse taal​
 • Ondersteunen en motiveren van teamleden om het aantal succesvolle deals te vergroten​
 • Zelfstartend, hoge motivatie en doorzettingsvermogen​
 • Uitstekende beheersing van MS Office en Salesforce
 • In het bezit van rijbewijs B​
 • Beschikken over een attest Conceptie van Alarmsystemen, of bereid dit te halen.

Wat biedt Camelot jou als werkgever?

Een uitdagende baan waarin je steeds wordt geprikkeld om verder te groeien.
Het gaat om een fulltime functie met interessante loonvoorwaarden. We bieden je een grote mate van autonomie in een snelgroeiend  bedrijf. Daarnaast biedt Camelot Europe je ook nog verschillende trainingsprogramma’s aan!

Pas je in het profiel voor Salesmanager Security?

Stuur dan je motivatiebrief en CV in via het sollicitatieformulier.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.