Country sales manager België

Je ontwikkelt de verkoopplanning en bepaalt de doelstellingen voor Camelot België. Je creëert en benut de commerciële kansen en zorgt voor goede follow up bij transformatie en verhuur van vastgoed en beveiligingsproducten.

Country Sales Manager België

Locatie: ANTWERPEN / HOBOKEN, 40 uur

 

Wij zijn Camelot Europe. We hebben een klus te doen. Kom jij met ons bouwen?

Camelot onderneemt, ontwikkelt en groeit hard. Ons fundament ligt in het leegstandsbeheer, maar inmiddels beslaat ook onze vastgoedportefeuille een fors deel van onze business. Onze groei vraagt om verdere professionalisering van onze mensen, onze processen, systemen èn om evidence based sturen, rapporteren en bijsturen. We zoeken mensen die toekomstgericht denken en vanuit dat perspectief dingen gedaan krijgen. Ben jij onze nieuwe collega, die de organisatie samen met ons naar ‘the next level’ tilt?

Wat ga je doen?

Je kent het speelveld (op commercieel en vastgoed-gebied) en weet door het effectief inzetten van je actuele netwerk resultaten te behalen. Je geeft (in)direct en gedeeltelijk op afstand leiding aan een team van administratief en vastgoed medewerkers (circa 2-4 fte). Op afstand aangezien jij zelf ook ‘het werkveld’ in Vlaanderen betreedt om opdrachten binnen te halen. Je rapporteert aan de COO en onze directeur eigenaar.

Je ontwikkelt de verkoopplanning en bepaalt de doelstellingen voor Camelot België. Je creëert en benut de commerciële kansen en zorgt voor goede follow-up bij transformatie en verhuur van vastgoed: ons eigen vastgoed en dat van onze klanten alsook van de sales voor onze beveiligingsproducten. Je optimaliseert de salesprocessen en anticipeert op ontwikkelingen zodat onze positie in de markt nu en in de toekomst stabiel blijft groeien. Door jouw doelgerichte en coachende manier van aansturen, zorg je voor deskundige, gemotiveerde en professionele medewerkers, die zowel hun team- als persoonlijke doelstellingen binnen een efficiënt en effectief werkende organisatie weten te realiseren. Je bent scherp op de kwaliteit en daarmee op onze klanttevredenheid en resultaten. Je kent je cijfers en stuurt bij als dat nodig is om de geplande resultaten te behalen.

Als schakel tussen de COO en je team en externe contacten ben je een boegbeeld voor Camelot en onderhoud je contacten met externe partijen en onze klanten. En natuurlijk ga je nieuwe contacten aan om Camelot te laten groeien. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de accountants en juristen die jou van het juiste advies voorzien en waar jij het juiste advies kan inwinnen om een goed draaiende organisatie te waarborgen.

Wie zoeken we?

Onze ideale kandidaat is woonachtig in de regio Antwerpen of heeft hier een actief zakelijk netwerk. Tevens is hij/zij op zoek naar een uitdagende baan met een hoge mate van zelfstandigheid. Je hebt minimaal een HBO / Bachelor werk- en denkniveau en bent opgeleid in de richting van vastgoed, commerciële economie en/of bedrijfskunde. Met minstens 5 jaar relevante en indirect leidinggevende werkervaring als commercieel (vastgoed)manager ben je onze ideale kandidaat. Je hebt laten zien dat je voor het runnen van sales-eenheden je hand niet omdraait.

Wat breng je mee?

Je herkent jezelf in onderstaande profielschets:

 • Heldere visie op en bewezen trackrecord in sales op directieniveau;
 • Ambitie om jezelf, jouw teams en daarmee de commerciële organisatie naar een hoger niveau te tillen;
 • Gezonde Vlaamse handelsgeest, passend bij een DGA cultuur;
 • Strategisch én hands on, charismatisch en toegankelijk;
 • Authentiek, constructief kritisch, analytisch, pragmatisch;
 • Positieve aanjager-focus op het realiseren van je doelstellingen en targets, zonder daarbij mens en organisatie uit het oog te verliezen;
 • Moeiteloos schakelen tussen medewerkers, klanten en stakeholders, zowel in Nederlands als Engels;
 • Passie voor kwaliteit en de absolute wil het goed te organiseren voor klanten en medewerkers;
 • Kennis van het huurrecht en Salesforce is een pré!

Wat bieden wij?

 • Afwisselende job in een innovatieve internationale organisatie;
 • Energieke en dynamische omgeving;
 • Marktconform salaris tussen de €.3.500,- en €.4.000,- bruto per maand ( op basis van opleiding en ervaring) en een prikkelende bonusregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, 25 vakantiedagen, fietsplan, etc.;
 • De ruimte om projecten naar een hoger niveau te tillen met jouw slimme inbreng;
 • Persoonlijke ontwikkeling (on-the-job-trainingen en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen);
 • Internationale en dynamische werkomgeving waarin ondernemerschap en eigen initiatief zeer gewaardeerd worden;
 • En natuurlijk de juiste tools: Surface Pro laptop, mobiele telefoon, auto van de zaak.

Over Camelot

Camelot Europe is een snelgroeiend en ondernemend vastgoedbedrijf met diverse kantoren verspreid over 8 landen in Europa. We zijn daarmee een vooraanstaand bedrijf op het gebied van vastgoed- en leegstandbeheer, vastgoedontwikkeling en beveiliging. Daarmee ontzorgen we de vastgoedeigenaren en beheren we aantrekkelijke woonruimtes; van antikraak tot volledig gemeubileerde en gestoffeerde studio’s.

Onderdeel van Camelot Europe is Camelot Real Estate: toonaangevend op het gebied van micro-living (studenten en starter woningen) voor zowel nieuwbouw als voor transformaties. Wij ontwikkelen gedifferentieerde projecten op stedelijke locaties, met een sterke focus op lage onderhouds-, en beheerkosten, creëren van social communities en duurzaamheid. Dat doen we voor transformaties van bestaande panden en voor de realisatie van nieuwbouw vanaf het eerste concept.

We hebben sinds 2011 duizenden eenheden voor onze eigen portefeuille gerealiseerd. Ook participeren we in diverse ontwikkelingen en tenders. Meer zien en lezen over onze projecten? Kijk op http://nl.cameloteurope.com/ontwikkeling.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiters via: 0031 88 22 63 511.

Je sollicitatie, met motivatie en CV, zien we graag tegemoet via ons sollicitatieformulier (onderstaande button) of per e-mail aan onze recruiters Wilko Takens en Mathilde Vaes; hr.nl@cameloteurope.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.