Locatie op kaart
Let op: De marker toont het midden van het postcodegebied van het gebouw en wijst niet het exacte adres aan.

Woonruimte beschikbaar vanaf € 249.00 per maand

> Beukenlaan 15 8500 Kortrijk

Faciliteiten

In een gezellige en goed gelegen woonwijk in Kortrijk hebben we verschillende huizen ter beschikking. Hiervoor zijn we op zoek naar tijdelijke bewoners.

Omdat wij werken met contracten op basis van'bezetting ter bede' (antikraak) kunnen wij deze woonruimtes zeer voordelig aanbieden. In dit geval vanaf € 244 - PER PERSOON PER MAAND. In elke woning is plaats voor 2 personen. Zo heeft iedereen een eigen slaapkamer en zullen badkamer keuken toilet en tuin gedeeld worden.

De woningen liggen vlakbij het Gebroeders van Raemdonck Park en gunstig ten op zichte van autowegen. Het stadscentrum van Kortrijk ligt op 2 kilometer afstand. Hier vind je een groot winkelaanbod diverse horecagelegenheden alsook shopping center K. Campussen KULAK en HOWEST zijn vlakbij zodat deze ligging de ideale uitvalsbasis is voor studenten. Ook supermarkt en treinstation bevinden zich op wandelafstand.

Omdat de woningen zijn gelegen in een herstructureringswijk is het toegestaan kleine aanpassingen in de woning te maken. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van een muur of het boren van gaten.

Zie jij jezelf al wonen in een van onze woningen in Kortrijk of wil je meer informatie ontvangen? Schrijf je dan in zodat wij contact met je kunnen opnemen.

De voorkeur gaat uit naar 2 bewoners per woning maar ook alleen kan je reageren. Heb je een medebewoner reageer dan beide op deze advertentie.

Voorzieningen

  • Geschikt voor koppels
  • Meerdere kamers
  • Keuken beschikbaar

Voorwaarden